Canapele si Fotolii

Canapele fixe, extensibile, coltare, fotolii - acestea sunt piese de mobilier existente in orice living, camera de oaspeti sau sali de asteptare ale saloanelor.

La Home-Style.ro veti gasi mobilierul perfect pentru dumneavoastra. Design unic, elegant, finisaje realizate cu atentie, deoarece confortul este primul interes in realizarea acestui tip ...

Canapele fixe, extensibile, coltare, fotolii - acestea sunt piese de mobilier existente in orice living, camera de oaspeti sau sali de asteptare ale saloanelor.

La Home-Style.ro veti gasi mobilierul perfect pentru dumneavoastra. Design unic, elegant, finisaje realizate cu atentie, deoarece confortul este primul interes in realizarea acestui tip de mobilier.

Va punem la dispozitie galeria noastra de produse, caracterizate prin ergonomie, functionalitate, eleganta si rafinament.

Mai multe

Canapele si Fotolii  Conține 27 produse.

Subcategorii

 • Canapele Fixe

  Canapele moderne, pentru livingul dumneavoastra.

  Home-Style.ro, va ofera o gama diversificata de canapele elegante, incantatoare si practice, pentru casa dumneavoastra.

  Va invitam sa rasfoiti galeria noastra de produse, iar in conditia in care doriti ceva inedit, sau aveti o idee legata de designul canapelei, puteti realiza canapea la comanda, alaturi de designerii nostril.

 • Canapele Extensibile

  Canapelele extensibile sunt versatile si cel mai potrivite pentru cei ce beneficiaza de un spatiu mai restrans.

  Se integreaza cu usurinta in orice spatiu, si vor completa mobila dumneavoastra, oferindu-va totodata confortul necesar.

  Canapele extensibile - Piese de mobilier versatile, moderne, si perfecte pentru orice camera.

 • Coltare Fixe

  Pentru un ambient modern si elegant, Home-Style.ro va ofera coltare fixe, tapitate cu piele, sau cu stofa.

  Coltarele tapitate sunt originale, si ofera un aspect modern si elegant, ce va atrage privirea prietenilor.

  Designul inedit impreuna cu confortul oferit, fac din coltarele fixe alegerea potrivita pentru dumneavoastra.

 • Coltare Extensibile

  Coltarele extensibile sunt avantajoase deoarece ofera un spatiu de relaxare mai generos.

  Economisirea spatiului cat si fiabilitatea acestora, fac din coltare extensibile alegerea potrivita pentru inlocuirea patului.

  Alaturi de Home-Style.ro, puteti realiza si coltare extensibile la comanda, pentru a va materializa ideile cu privire la aspectul, designul coltarelor.

 • Fotolii

  Fotoliile de la Home-Style.ro sunt confectionate elegant si cu maiestrie special pentru confortul dumneavoastra.Dintr-un living modern, nu pot lipsi fotoliile, fie ca sunt pozitionate pentru un rol decorativ, fie pentru un rol practic, precum intr-o cafenea, sau intr-o sala de asteptare.

  Fotoliile pot fi tapitate cu piele, imitatie de piele sau din diverse materiale, in functie de gusturile si  preferintele fiecaruia.

pe pagină
Showing 1 - 20 of 27 items
Showing 1 - 20 of 27 items