Mobila Birou

Mobilierul pentru birou, trebuie sa fie practic, si special realizat in functie de nevoile fiecaruia.

Birou pentru PC, birou managerial, mese de conferinta, in functie de spatiul disponibil si necesitatile dumneavoastra, Home-Style.ro creaza la comanda mobilierul perfect. Design unic si modern, finisaje superioare, atentie sporita la detalii, fa...

Mobilierul pentru birou, trebuie sa fie practic, si special realizat in functie de nevoile fiecaruia.

Birou pentru PC, birou managerial, mese de conferinta, in functie de spatiul disponibil si necesitatile dumneavoastra, Home-Style.ro creaza la comanda mobilierul perfect. Design unic si modern, finisaje superioare, atentie sporita la detalii, fac din mobilierul pentru birou Home-Style.ro, alegerea potrivita.

Mai multe

Mobila Birou  Conține 20 produse.

Subcategorii

 • Mobila Birou PC

  Pentru a lucra cat mai organizat si eficient, mobila birou trebuie creata dupa stilul de lucru si nevoile fiecaruia, intr-un mod unic. Mobila birou PC trebuie integrata cat mai fluid in camera, fara ca aceasta sa aglomereze spatiul.

  Pe langa mobila birou PC deja existent in galeria noastra, putem executa si la comanda un model de mobila birou PC creat dupa propria dumneavoastra idee.

 • Mobila Birou Managerial

  Mobila birou managerial trebuie sa fie reprezentativa pentru dumneavoastra si sa impuna eleganta si stil deoarece contribuie cu siguranta la imaginea companiei.

  Fie ca purtati discutii cu clientii, sau aveti sedinte individuale cu angajatii, mobila birou managerial trebuie sa inspire profesionalism si incredere. Tocmai de aceea, la Home-Style.ro, designerii nostrii va stau la dispozitie, si alaturi de ei, va puteti realiza mobila birou managerial la comanda, conceput exact pentru nevoile dumneavoastra.

 • Mobila Mese Conferinta

  Mesele de conferinta joaca un rol foarte important in sedintele dumneavoastra. Discutii de afaceri, decizii importante, prezentarea proiectelor, pentru ca totul sa decurga perfect si precum v-ati planificat, aveti nevoie de o masa de conferinte perfecta, creata special pentru dumneavoastra.

  La Home-Style.ro, puteti crea si masa de conferinta la comanda, de forma, dimensiuni, finisaje care sa corespunda necesitatilor dumneavoastra.

 • Mobila Receptie

  Primul contact cu mobilierul in momentul in care intram intr-o companie, este receptia.

  Aceasta trebuie sa fie eleganta, moderna si sa reflecte profesionalismul dumneavoastra.

  Home-Style.ro va ofera o gama larga de mobila receptie, pentru ca dumneavoastra sa alegeti receptia perfecta ce va oglindi afacerea dumneavoastra.

  Puteti opta si pentru comanda mobila receptie, si impreuna cu designerii nostri, sa materializati receptia visata, in functie de gusturile si necesitatile dumneavoastra.   

Showing 1 - 20 of 20 items
Showing 1 - 20 of 20 items